Over ons

Over NoodverlichtingLED.nl

Noodverlichting LED is een groothandel in kwalitatief goede LED nooduitgang verlichting die we aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde op het gebied van de inkoop van kwalitatieve producten uit China, zijn wij gekomen tot het nooduitgang verlichting assortiment dat u op deze website vindt. Al onze armaturen zijn CE gekeurd en zodoende geschikt voor de Europese markt.

Van oorsprong zijn wij een bedrijf dat noodverlichting importeert en verkoopt aan de tussenhandel, zoals andere groothandels, installateurs en brandbeveiligingsbedrijven. Door in te springen op de trend van rechtstreekse inkoop van eindklanten bij de bron hebben wij deze website gelanceerd. Ook als eindklant kunt u bij ons nu direct tegen zeer scherpe tarieven uw benodigde armaturen inkopen. Als u een project heeft waarvoor u een flink aantal armaturen nodig heeft neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Voor kleinere aantallen kunt u sinds januari 2017 rechtstreeks betalen met iDeal of Bancontact/Mister Cash via onze website. Als u dit op werkdagen voor 21:00 doet dan heeft u de producten de volgende dag al in huis.

Over noodverlichting LED

Noodverlichtingled.nl is onderdeel van Orange Technology Group, specialist op het gebied van LED verlichting. Orange Technology Group richt zich op de levering van voornamelijk LED verlichting in Europa, met als voornaamste markten Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. De kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door onze strikte kwaliteitsinspecties. Mocht u een product missen in ons assortiment laat het ons dan weten. We staan open voor assortiment uitbreidingen waarmee we een nog sterkere partner kunnen worden.

Neem ook voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom LED verlichting contact met ons op. 

Vragen?

Vul hier uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op: