Noodverlichting OTG-EF-55

Beschikbaarheid:

Uitverkocht


Prijs < 8
€ 31,48 incl. btw
Prijs > 8
€ 28,98 incl. btw
Prijs > 32
€ 26,05 incl. btw
Prijs > 96
Prijs op aanvraag

We hanteren eenmalige order- en verzendkosten van € 5,95 per bestelling

31,48 incl. btw

Uitverkocht

Noodverlichtingsarmatuur OTG-EF-55 beschikt over 10 SMD LEDs die gezamenlijk zorgen voor maar liefst 140 lumen. Het armatuur is in te stellen op continu (permanente armaturen) of nood (niet-permanente of niet-continue noodverlichting). Tevens beschikt het armatuur over een testknop zodat u kunt testen of de batterij van het armatuur intact is. De behuizing en diffuser zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof. Dit armatuur beschikt over een IP65 beschermingswaarde. Dit armatuur is qua formaat de grotere broer van armatuur OTG-AB-2.

Het armatuur EF-55 wordt geleverd inclusief zes pictogrammen die de volgende pijlrichtingen hebben: naar links, naar rechts, naar boven (2x) en naar beneden (2x). U kunt zelf het pictogram op het armatuur plakken dat van toepassing is op uw situatie. Let op, bij rechtdoor lopen dient u het pictogram met de pijl omhoog op het armatuur te plakken. Voordat u het pictogram op het armatuur plakt kunt u het beste eerst een sopje maken waarmee u de kap van het armatuur inzeept. Als u vervolgens het pictogram op het armatuur plakt dan kunt u gemakkelijk de luchtbubbels onder de sticker gladstrijken.

Er zijn vier kabel ingangen welke gebruikt kunnen worden. Aan de zijkanten van de kunststofbehuizing vindt u deze boorgaten. Nadat u een gat heeft geboord, kunt u de bedrading aansluiten op de kroonsteen die op de printplaat is bevestigd. Zo sluit u het armatuur aan op het electriciteitsnet (230V). Om het gat bestendig te maken tegen waterschade kunt u een pg9 trekontlasting monteren in het geboorde gat, waardoor u vervolgens de bedrading laat lopen. Op die manier beschermt u het armatuur tegen waterschade en daarnaast zorgt de trekontlasting ervoor dat het snoer niet ontkoppeld kan worden van de kroonsteen.

Het armatuur is in te stellen op continu (permanente verlichting) of nood (niet-permanente of niet-continue noodverlichting). Als het armatuur is ingesteld op continu dan brand het licht ook als er geen stroomuitval is. Als u het armatuur instelt op niet continue dan springt het licht alleen aan op het moment dat het armatuur geen stroom van het lichtnet meer ontvangt en blijft het vervolgens 3 uur branden. Drie uur is doorgaans voldoende voor medewerkers en bezoekers om een pand te verlaten.

Dit armatuur is heel geschikt om als plafondarmatuur te gebruiken. In overleg met een specialist kunt u bekijken op hoeveel plekken u noodverlichting nodig heeft en hoe u het kunt monteren.

Al onze noodverlichtingsmodellen zijn CE gekeurd en voldoen aan de normen en eisen die gelden in de Europese Unie. De behuizing en diffuser zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof.

Eigenschappen
> Nominale spanning: 220/240V AC 50/60Hz
> Lamptype: 10 LEDs 3.5W
> IP waarde: IP65
> Lumen: AC: 160 lumen DC: 140 lumen
> Afmetingen: 352 x 110 x 215 mm (LxBxH)
> Batterij: Ni-Cd 3,6V 1500mAh
> Levensduur LEDs: 40.000 uur
> Laadtijd: 24 uur (eerst lading 36 uur)
> Extra: product wordt geleverd inclusief 6 pictogrammen

SKU: 684667 Categorie:
Klik hier voor ons volledige assortiment