Noodverlichting OTG-AB-2

Beschikbaarheid:

Dit product is medio mei weer leverbaar. U kunt alvast een bestelling plaatsen. De producten worden dan direct uitgeleverd nadat de nieuwe voorraad is ingeboekt.


Prijs < 12
€ 26,50 incl. btw
Prijs > 12
€ 23,50 incl. btw
Prijs > 36
€ 22,00 incl. btw
Prijs > 96
Prijs op aanvraag

We hanteren eenmalige order- en verzendkosten van € 5,95 per bestelling

26,50 incl. btw

Dit product is medio mei weer leverbaar. U kunt alvast een bestelling plaatsen. De producten worden dan direct uitgeleverd nadat de nieuwe voorraad is ingeboekt.

Armatuur OTG-AB-2 wordt, net als de overige armaturen, geleverd inclusief 4 pictogrammen die de volgende pijlrichtingen hebben: naar links, naar rechts, naar boven en naar onder. U kunt zelf het pictogram op het armatuur plakken dat van toepassing is op uw situatie. Let op, bij rechtdoor lopen dient u het pictogram met de pijl omhoog op het armatuur te plakken. Voordat u het pictogram op het armatuur plakt kunt u het beste eerst een sopje maken waarmee u de kap van het armatuur inzeept. Als u vervolgens het pictogram op het armatuur plakt dan kunt u gemakkelijk de luchtbubbels onder de sticker gladstrijken.

Op de achterkant en de 4 zijkanten van het armatuur zijn cirkels gemarkeerd die u kunt doorboren. Nadat u een gat heeft geboord kunt u de bedrading aansluiten op de kroonsteen die op de printplaat is bevestigd. Zo sluit u het armatuur aan op het electriciteitsnet (230V). Om het gat bestendig te maken tegen waterschade kunt u een pg9 trekontlasting monteren in het geboorde gat waardoor u vervolgens de bedrading laat lopen. Op die manier beschermt u het armatuur tegen waterschade en daarnaast zorgt de trekontlasting ervoor dat het snoer niet ontkoppeld kan worden van de kroonsteen.

Noodverlichtingsarmatuur OTG-AB-2 is voorzien van 10 LEDS. Het armatuur is in te stellen op continu (permanente verlichting) of nood (niet-permanente of niet-continue noodverlichting). Als het armatuur is ingesteld op continu dan brand het licht ook als er geen stroomuitval is. Als u het armatuur instelt op niet continue dan springt het licht alleen aan op het moment dat het armatuur geen stroom van het lichtnet meer ontvangt en blijft het vervolgens 3 uur branden. Drie uur is doorgaans voldoende voor medewerkers en bezoekers om een pand te verlaten.

De LED noodverlichting kan boven deuren, ramen en op wanden worden gemonteerd. In overleg met een specialist kunt u bekijken op hoeveel plekken u noodverlichting nodig heeft en hoe u het kunt monteren.

Al onze noodverlichtingsmodellen zijn CE gekeurd en voldoen aan de normen en eisen die gelden in de Europese Unie. De behuizing en diffuser zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof.

Dit armatuur is onze hardloper in de categorie noodverlichting vanwege de scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Eigenschappen
> Nominale spanning: 220-240V AC 50/60Hz
> Lamptype: 10 LEDs 3.5W
> IP waarde: IP65
> Lumen: AC: 160 lumen DC: 140 lumen
> Afmetingen: 352 x 110 x 65 mm (LxBxH)
> Batterij: Ni-Cd 3,6V 1500mAh
> Levensduur LEDs: 40.000 uur
> Laadtijd: 24 uur (eerst lading 36 uur)
> Extra: product wordt geleverd inclusief 4 pictogrammen

SKU: 684777 Categorie:
Klik hier voor ons volledige assortiment